top of page

Vragenlijsten uit mijn boek "Je Relatie Helen"

Vragenlijst Je Relatie Helen

Je mindset in kaart brengen

Om je bewust te worden van directe loyaliteiten is het noodzakelijk om alle ideeën, oordelen en de geleefde relationele realiteit van je voorouders in kaart te brengen. Feitelijk breng je daarmee je mindset rond het thema relaties in kaart. Daardoor kun je ontdekken aan wie je loyaal bent en van welk familielid je destructieve houdingen in je eigen relatie herhaalt. Daarnaast zal deze informatie je helpen om je eigen opstelling voor te bereiden.

Voorbereiding voor je eigen Familieopstelling Je Relatie Helen

Vragenlijst ter voorbereiding van een relatieopstelling

Om een relatieopstelling te kunnen doen heb je de basisfeiten van je familie nodig tot op de hoogte van de familie van je grootouders. Alle feiten van je geschiedenis zijn van belang. Hiernaast vind je een pdf met vragenlijst over deze familiegeschiedenis. Nu kun je je eigen opstelling voorbereiden.

Innerlijke Kind meditaie uit: Je Relatie Helen

De Inner Child-meditatie

De Inner Child-meditatie is de meditatie bij uitstek om aandacht te geven aan emotionele aspecten in jou die onvervuld zijn of waar jij bijvoorbeeld in angst, pijn en verdriet zit, door je bijvoorbeeld niet gezien of gerespecteerd te voelen. Een problematische ouderrelatie of een hechtingsstoornis is de bron van veel onvervulde verlangens in de kindertijd. Die worden dan later op de partner geprojecteerd, voor wie het natuurlijk onmogelijk is om datgene wat in de kindertijd van zijn partner onvervuld was, nu nog te aan te vullen.

bottom of page