top of page

Lees alles over Familieopstellingen en relaties in mijn boeken

Gezonde Verhoudingen, mijn bestseller

Gezonde Verhoudingen

Mensen stuiten in hun leven vaak steeds weer op dezelfde problemen. Meestal hebben ze geen idee waarom ze iedere keer dezelfde verkeerde keuzes maken, last hebben van angstgevoelens of hun relaties zien mislukken, en ze weten niet wat ze ermee aan moeten. In Gezonde verhoudingen laat Indra Torsten Preiss zien dat het in deze gevallen gaat om patronen die het individu overstijgen en die onbewust van de ene generatie op de andere overgedragen worden. Aan de hand van achtergrond -informatie en praktijkvoorbeelden maakt hij duidelijk dat familieopstellingen deze patronen aan het licht kunnen brengen. En niet alleen dat: opstellingen dragen oplossingen aan waardoor mensen hun leven positief kunnen veranderen.

Nu bestellen:
Je Relatie Helen, boekcover

Je Relatie Helen

Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan? Herken je bij jezelf of je partner thema’s, patronen en overtuigingen die je beperken in jullie relatie? Misschien val je telkens weer op de ‘foute’ partner en lukt het je niet om een duurzame relatie op te bouwen?

Met zijn ruime ervaring als begeleider van familie- en relatieopstellingen geeft Indra antwoorden op deze en veel meer vragen en neemt hij je mee naar de oorzaken van de meest voorkomende relatieproblemen en huwelijksconflicten. Hierdoor ontwikkel je nieuwe inzichten en ontstaat er een verwerkingsproces. Het resultaat is een diepgaande heling van je relatieproblemen, een verbetering van je relatievaardigheid en daarmee je relatie.

Nu bestellen:
bottom of page