top of page

Routebeschrijving AtelierLevenskunst & Indra Torsten Preiss

AtelierLevenskunst 

      &

Indra Torsten Preiss

August Van Daelstraat 17
B - 2610 Wilrijk, Antwerpen
Er zijn in de regel voldoende gratis parkeerplaatsen in de beurt.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer:

17 of 27 vanaf Centraal station Antwerpen tot de halte Kieboomstraat. Als je uitstapt zie je langs de ene kant een stoplicht, daar ga je naartoe en je slaat rechts af. Die straat (J. Kenneslei) loop je tot op het einde, recht over het kleine plein begint de August Van Daelstraat. (25 - 30 min. in totaal)

 

Met de Auto:

Vanuit Gent:

Eerste afrit direct na de Kennedytunnel, je volgt eerst Boom/Hoboken en je neemt de afrit Wilrijk (niet in de tunnel rijden). Dat brengt je op de Boomsesteenweg. Je rijdt voorbij Ford Permeke (aan de rechterkant). Aan het volgende stoplicht links terugdraaien (onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

 

Vanuit Nederland:

Je rijdt via de ring rond Antwerpen richting Gent en neemt afrit Wilrijk (nr 5). Het eerste stoplicht rechtdoor, tweede stoplicht is een T- splitsing. Daar sla je links af (Jan Van Rijswijcklaan). Drie stoplichten verder links terugdraaien (onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

 

Vanuit Antwerpen:

Via de Jan Van Rijswijcklaan of Jan De Voslei rij je naar de Boomsesteenweg. Je rijdt voorbij Ford Permeke (aan de rechterkant). Aan het volgende stoplicht links terugdraaien (onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

 

Vanuit Brussel via de A12:

Vanaf het moment dat je een pijl Wilrijk ziet moet je de middenrijvlakken verlaten en op de uiterst rechtse rijvlakken gaan (zoals naar Ikea). Je rijdt zeker niet op de brug, dan zit je te ver. Dan rij je nog een heel stuk rechtdoor. Na de afslag van de R11, (medipolis op de rechterkant), eerste (kleine) straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

 

Vanuit Brussel via Mechelen, E19:

Neem afrit Wilrijk (nr. 6) vlak voor de Craeybeckxtunnel. Links houden (Wilrijk volgen) en onder de brug doorrijden. Op de R11 rechtdoor tot aan het derde stoplicht, daar rechts en dan de eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

bottom of page